O NÁS

Restaurace Naproseku byla mým snem, postupem času jsem vytvořila téměř rodinný podnik, kam naši hosté velmi rádi zavítají.

Najdete u nás jednoduchý a neotřelý interiér, skvělou fresh kuchyni, příjemné posezení při sklence lahodného prosecca.

Obslouží Vás náš tým mladých a skvělých lidiček, kteří s Vámi rádi zavtipkují.

Zaměřili jsme se hlavně na lokální dodavatele. Ryby bereme ze sádek Lázně Bohdaneč, maso z farmy Bohumileč, vejce máme domácí od naší paní Hany.

Těšíme se na Vás .... Markét, Dita, Iva, Adélka, Verča, Maty, Míra, Lukáš, Lá'da, Jiřina, Hana, Lenka, Vendy .... jsme jedna velká rodina:))))

NAŠE MOTO:

Vaše spokojenost je nám odměnou

N Ě C O    N A V Í C

Připravíme svatební hostinu, oslavu, firemní akci a další

Navrhneme a zrealizujeme Vám vše na míru dle Vašich požadavků 

Posezení na letní/zimní terase

Dětské hřiště

 

REZERVACE :  776 441 188

Reference:

https://video.aktualne.cz/gastromapa-lukase-hejlika/gastromapa-sezemicemi-jen-projet-ne-ted-je-tu-duvod-k-zastav/r~b27a155cf47e11e7988aac1f6b220ee8/

NĚCO O FARMĚ BOHUMILEČ, SE KTEROU JSME NAVÁZALI SPOLUPRÁCI A CHCEME VÁM SPOLEČNĚ DÁVAT NA TALÍŘ TO NEJLEPŠÍ 

Jsme malá farma zabývající se extenzivním chovem skotu. Hospodaříme v malé obci Bohumileč u Kunětické hory od roku 2010.

Stěžejním plemenem našeho chovu je české plemeno Červenostrakatý skot.

Zvířata žijící a chovaná u nás mají dostatečný prostor pro klidné žití. V létě je našim zvířatům dopřáno zelené pastvy a v zimě jsou ubytována ve vzdušné stáji. Jsou krmena pouze naším senem, vojtěškovou senáží a obilninami vypěstovanými lokálními farmáři.

Již od začátku je naším cílem nabídnout našim zákazníkům kvalitní hovězí maso bez zbytečných překupníků, obchodníků a dopravců. Jsme ekologicky smýšlející lidé, kteří nechápou, proč by se mělo v našich obchodních řetězcích prodávat maso z celého světa (Chile, Argentina, Brazilie, Namibie, Austrálie, Nový Zéland apod.).

MY nemusíme kácet pralesy proto, abychom Vám poskytli KVALITNÍ hovězí maso.

 

CHCEME Vám nabídnout možnost si pochutnat na kvalitním vyzrálém stařeném hovězím masíčku a dopřát Vám nejlepšího kulinářského požitku