VÍKENDOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU

23.3. sobota od 12hod -24.3.2019 neděle 21hod

 

 

PŘEDKRM

 

Rajčatový tataráček s olivami, kapary a bagetkou

 

1dc Prosecco

 

POLÉVKA

 

Mrkvovo-zázvorový krém s kurkumou

a petrželovým olejem

 

 

HLAVNÍ CHOD DLE VÝBĚRU

 

Filírované kachní prsíčko sous-vide podávané s majoránkovo-bramborovým pyré,

sýrovou kroketou a perníkovou omáčkou

 

Mořský vlk podávaný s květákovým pyré, blanšírovanou brokolicí

a cukrovým hráškem

 

 

2dc Rulandské modré z vinařství Šamšula

 

DEZERT

 

Vanilková Panna Cotta s vodkou zdobená čokoládou a jahodami

 

 

 

CELÉ DEGUSTAČNÍ MENU BEZ VÍNA …. 580,-

 

CELÉ DEGUSTAČNÍ MENU SNOUBENÉ S VÍNEM …. 680,-

 

 

 

NĚCO O FARMĚ BOHUMILEČ, SE KTEROU JSME NAVÁZALI SPOLUPRÁCI A CHCEME VÁM SPOLEČNĚ DÁVAT NA TALÍŘ TO NEJLEPŠÍ

 

 

Jsme malá farma zabývající se extenzivním chovem skotu. Hospodaříme v malé obci Bohumileč u Kunětické hory od roku 2010.

Stěžejním plemenem našeho chovu je české plemeno Červenostrakatý skot.

Zvířata žijící a chovaná u nás mají dostatečný prostor pro klidné žití. V létě je našim zvířatům dopřáno zelené pastvy a v zimě jsou ubytována ve vzdušné stáji. Jsou krmena pouze naším senem, vojtěškovou senáží a obilninami vypěstovanými lokálními farmáři.

Již od začátku je naším cílem nabídnout našim zákazníkům kvalitní hovězí maso bez zbytečných překupníků, obchodníků a dopravců. Jsme ekologicky smýšlející lidé, kteří nechápou, proč by se mělo v našich obchodních řetězcích prodávat maso z celého světa (Chile, Argentina, Brazilie, Namibie, Austrálie, Nový Zéland apod.).

MYnemusíme kácet pralesy proto, abychom Vám poskytli KVALITNÍhovězí maso.

 

CHCEMEVám nabídnout možnost si pochutnat na kvalitním vyzrálém stařeném hovězím masíčku a dopřát Vám nejlepšího kulinářského požitku