N a b í d k a

S l a v n o s t n í h o   m e n u

Slavnostní menu lze kombinovat dle vlastního výběru od jednoho až po čtyři chody

Celková cena je dodána po výběru daného menu

Rádi Vám poradíme a doporučíme vhodnou kombinaci Vašeho menu nebo připravíme menu dle Vašeho přání

Slavnostní menu připravujeme pro skupiny od 15osob/menu je vždy sestaveno jednotné nebo ze dvou variant 

Předkrmy

Cibulový Quiche s tenkými plátky pečeného Flank steaku

Zvěřinová paštika s rakytníkovým čatní, marinovanými švestkami, brusinkami a chlebem

Zeleninový tartar s domácí sušenou panenkou, výhonky chino zakápnuté rybízovým acetem na bylinkové crostině

Šunková terinka plněná křenovým žervé s okurkovou esencí, salátem z rucoly a redukcí z portského vína

U nás zauzená kachní prsíčka s rukola salátem, kapary a redukcí z červeného vína

Restovaná husí jatýrka na portském víně s tymiánem a brusinkami podávané s rozpečenou bagetkou

Tenké plátky marinovaného lososa s pečenými cherry tomaty, želé z portského vína a rozpečenou ciabatou

Tataráček z marinovaného lososa s kapary a koprem se salátkem z polníčku a hoblinkami parmezánu

Polévky

Hovězí consommé s morkovými knedlíčky a zeleninou „Juliene“

Silný slepičí vývar s domácími nudlemi a knedlíčky z drůbežích jater

Francouzská cibulačka s krutonem zapečeným sýrem a bylinkami

Krémová telecí polévka s restovanou kořenovou zeleninou

Hlavní chody

Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a domácím houskovým knedlíkem

Roládka z hovězího pupku sous - vide plněná listovým špenátem v silném zeleninovém základu podávaná s bramborovým pyré

Telecí líčka na majoránce s bramborovou kaší a s glazé z kořenové zeleniny a mladé cibulky

Vepřová panenka balená v parmské šunce připravená metodou sous - vide s ragú z kořenové zeleniny a žampionů podávaná s domácími kroketami

Vepřová panenka s bylinkami sous - vide s hříbkovým risottem a slaninovým chipsem

Variace vepřové panenky v sezamové krustě a kuřecí roládky plněné listovým špenátem s marinovanou grilovanou zeleninou, omáčkou demi-glase a bramborovou gratinou

Kachní prsíčko sous - vide s dýňovým pyré, perníkovým knedlíčkem s povidly, pepřovými višněmi a čokoládovou omáčkou

Coq au vin (Kohout na víně ) s bramborovým pyré a houbovým glazé

Kuřecí prsíčko s ramínkem na bylinkách a sepiové tagliatelle s omáčkou z pečených paprik

Grilovaný tuňák v sezamové krustě s domácími špagetami s baby špenátem a krevetovou pěnou

Dezerty

Kokosové Crème brûlée s macerovanými višněmi

Domácí tiramisu

Čokoládové brownies s vanilkovým krémem a lesním ovocem

Vanilková panna cotta s jahodovou omáčkou

Domácí rumový piškot s čokoládovou omáčkou a smetanovým krémem